Viu Can Gel! ha fet un any!

Viu Can Gel! ha fet un any!

El dia 7 de juliol del 2014 vam inaugurar el projecte Viu Can Gel! i després de 365 dies, podem fer una valoració molt positiva del que ha representat.

Les nostres vaques han rebut més de 4.000 visitants, entre els quals hi ha famílies, grups d’amics, alumnes des d’educació infantil fins a universitaris, estudiants i professionals del sector, grups de jubilats, associacions de persones amb discapacitats diverses, reunions d’empresa…

Ha estat un any ple d’imatges boniques i que quedaran impreses en la nostra memòria i que, de ben segur, n’hi haurà més.

Hem viscut experiències inoblidables i també, per què no dir-ho, alguns nervis per voler fer la feina ben feta i que tot sortís molt bé.

Però el que més ens agrada és que hem fet molts amics durant aquest any: famílies que ens han visitat, molts nens i mestres que han vingut amb l’escola, educadors de persones amb discapacitats que són un 10 en la seva feina i que no podem més que treure’ns el barret pel que fan cada dia, persones sensibles que per la seva condició viuen la vida d’una forma molt especial, nens i nenes que s’han emocionat dibuixant la nostra vaca primavera o estiuenca, avis que ens han regalat vivències… a tots, moltes gràcies per la vostra confiança i la vostra amabilitat.

Començarem un nou any amb més motivació encara, millorant els nostres espais, incorporant nous tallers i intentant assolir nous reptes, però el més important és que seguim il•lusionats per aquest projecte que fins fa molt poquet només era un somni i ara, poc a poc, ha esdevingut una realitat.

Marta Pané
Viu Can Gel!