Viu Can Gel! guanyador d’un premi de dinamització del Camp i del Món Rural

Viu Can Gel! guanyador d’un premi de dinamització del Camp i del Món Rural

El dissabte dia 28 de Novembre, dins del marc de la Jornada de Dinamització agrària organitzada per l’Associació Agrària de Joves Agricultors (ASAJA), la Marta Pané ha rebut un dels premis de dinamització del camp i del món rural, en reconeixement a la tasca de divulgació i promoció del sector lleter que es realitza des de Viu Can Gel! El premi ha estat rebut de mans de l’Honorable Conseller d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya en funcions, el senyor Felip Puig.

premi_dinamització_01

D’altres guardonats durant la Jornada han estat la Ariadna Escursell de Can Quimet Gall (producció ecològica), en Pere Subirats de Can Puig de Bigues i Riells (producció i comercialització de carn km.0), la Confederació de Comerç de Catalunya per la seva implicació amb els productes de proximitat, i l’Espartac Perán, copresentador del programa Divendres de TV3, per la seva tasca de promoció del territori i de les produccions locals.

L’acte va estar conduït per la Presidenta d’ASAJA, Rosa Pruna i també hi va haver la presència de l’Alcalde de Granollers, Josep Mayoral.