Recapte solidari de joguines 2018 a Can Gel

Recapte solidari de joguines 2018 a Can Gel

Aquest dissabte dia 15 de desembre celebrarem, com cada any, un recapte solidari de joguines a Can Gel.  Animem a totes les famílies a que vinguin a conèixer la nostra granja dins d’aquesta festa nadalenca. Us proposem un matí diferent, on podreu visitar les nostres instal·lacions de forma lliure, fer activitats, guarnir l’arbre de Nadal amb els vostres desitjos per l’any 2019 i prendre un bon got de xocolata calenta feta amb la nostra llet i amb la col·laboració del restaurant Cal Victor de Canyamars.

Tot això a canvi d’una joguina nova per família que deixarem a sota l’arbre i que, un cop acabada la jornada portarem a la Creu Roja d’Argentona perquè ells puguin repartir-les als nens i nenes més desfavorits. Entre tots aconseguirem que molts nens i nenes puguin somriure aquest Nadal només amb aquest petit gest.

Nota: És important que la joguina sigui nova per tal d’evitar de que els voluntaris de Creu Roja hagin de repassar que estiguin bé, que no hi manqui cap peça o que estiguin mínimament malmeses. Tots els infants es mereixen estrenar una joguina. Recordeu que no ha de ser bèlica i tampoc cal embolicar-la.

Vine a passar-ho bé amb nosaltres i regala somriures!

En què puc ajudar-te?