Inauguració de Viu Can Gel!

Inauguració de Viu Can Gel!

El passat 5 de juliol es va fer la inauguració oficial del projecte Viu Can Gel!


A l’acte hi van assistir entre d’altres, l’alcalde de Dosrius Josep Jo, l’Emma Rodríguez, responsable de ramaderia del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Medi Natural de la Generalitat de Catalunya, l’Anna Jubert, Gerent i Directora Tècnica del Laboratori Interprofessional Lleter de Catalunya, Lluis Vento, cap de l’oficina del Departament d’Agricultura, Ramaderia i Pesca del Maresme, Eduard Gelpi, Cap de Compres de Calidad Pascual a Catalunya i Sergi Calsamiglia, catedràtic de la facultat de veterinària de la UAB.


L’acte, estava enfocat a professionals del sector, equip docent i administració, tot i que al tenir lloc en dissabte, va ser una jornada molt familiar. Va començar a les 10:30 del matí i va finalitzar a les 14:00 hores. Es calcula que van assistir més de 200 persones. Es va projectar en primícia el vídeo corporatiu de la granja i es van poder visitar totes les instal·lacions a part de gaudir de la zona de lleure.

En la part del hall es va oferir un càtering per tots els assistents. Les begudes van ser gentilesa de Calidad Pascual, empresa que col·labora amb el projecte.


Per oficialitzar l’acte a les dotze es van fer una sèrie de parlaments, el primer a càrrec de l’alcalde de Dosrius, qui va parlar de la família Gel i de la importància de ser emprenedors avui en dia.

El segon a parlar va ser Eduard Gelpi, en representació a Calidad Pascual, empresa que col·labora de forma no invasiva amb el projecte Viu Can Gel! on va explicar la cadena de valor i com Can Gel formava part d’aquest valor afegit gràcies al seu projecte educatiu.

L’Emma Rodriguez, va parlar en tercer lloc com a representació del dpt. d’agricultura i ramaderia de la Generalitat i va exposar la situació actual de les granges a Catalunya. Per tancar els parlaments, va parlar Marta Pané, qui va agrair als assistents la seva presència i també particularment a la família Gel tot el suport que durant tot aquest temps li han demostrat.