CONCURS “Crea la vaca Primavera de Viu Can Gel!”

CONCURS “Crea la vaca Primavera de Viu Can Gel!”

Atenció pares!

volem incorporar un nou personatge a la nostra comunitat de vaques Viu Can Gel!, i per això ens agradaria que els vostres fills siguin els creadors de la nostra nova vaca Primavera.

Bases del concurs

Edat dels participants:

nens i nenes de fins a 14 anys,  amb el consentiment del seu tutor/s legal/s major de 18 anys.

Què valorarem:

la originalitat i la frescor de la creació, la quantitats de “m’agrada”  que tinguin les imatges (els dibuixos es penjaran en el nostre àlbum de google+),  però sobretot valorarem que la vaca estigui decorada o pintada amb motius i/o colors primaverals. No és important que estigui molt ben elaborada, sinó la idea que vol transmetre.

Com participar:

Descarrega’t la nostra vaca de l’ àlbum “Concurs vaca primavera Febrer 2015” que es troba en el següent enllaç :

https://plus.google.com/photos/+Cangel-ViuCanGel/albums

Imprimeix-la i posa-li complements, pinta-la i/o decora-la com més t’agradi. Quan tinguis el dibuix fet envia-ho com a document adjunt a la nostra direcció d’e-mail info@can-gel.com o bé penja-ho i facilita’ns l’enllaç (drive, dropbox…)

Per participar cal indicar en l’e-mail les següents dades:

Nom del nen/a (nom de pila, no és necessari el cognom):
Data de naixament:
Població:
Escola (opcional):
Telèfon (opcional):
Nom del pare/mare/tutor legal:

Nota: al final del concurs trobareu el text legal sobre la protecció de dades segons la Llei O. 15/1999

Premis:

1er Premi:

  • La vaca escollida estarà present com a nou personatge en la nostra web, xarxes socials i també  a la granja.
  • Visita personalitzada a la nostra granja per tota la família. El guanyador podrà entrar dins la sala de munyir  i ajudar durant la munyida.
  • 1 camiseta de Viu Can Gel!
  • 1 lot de productes làctics del nostre client

2on premi:

  • Visita guiada a la granja per a 4 persones
  • 1 camiseta de Viu Can Gel!
  • 1 lot de productes làctics del nostre client

3er premi:

  • Visita guiada a la granja per a 3 persones
  • 1 lot de productes làctics del nostre client

A més els dibuixos guanyadors estaran exposats en un lloc d’honor a la granja durant un temps limitat.

També es farà una exposició de tots els dibuixos participants durant unes dates concretes que anirem informant a la nostra xarxa social de facebook (www.facebook.com/viucangel) i també a la nostra web.

Durada del concurs i notificació dels guanyadors

Es podrà participar fins el dia 9 de febrer (inclòs). El dia 14 de febrer l’equip creatiu de Viu Can Gel! donarà a conèixer el guanyador i els finalistes. S’avisarà als guanyadors per telèfon o email.

 

Avís legal: De conformitat amb la Llei O. 15/1999 de Protecció de Dades Personals i, a través d’aquest formulari, vosté dona el seu consentiment per al tractament de les seves dades personals facilitades, que seran incorporades a un fitxer automatitzat titularitat de Can Gel, SCP. La finalitat del tractament de les seves dades és la gestió de la seva participació en el concurs celebrat del 4 al 9 de febrer. Igualment l’informem que podrà exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició establerts en aquesta Llei a través de carta adreçada a Can Gel, SCP, Apt. Correus 245 de Canyamars (Dosrius) Barcelona, o per mitjà del correu electrònic a info@can-gel.com. Tret que ens indiqui el contrari, mitjançant aquest formulari, vosté autoritza l’enviament d’informació comercial sobre els nostres serveis i activitats per correu electrònic o qualsevol mitjà electrònic equivalent.