Marta Pané

Marta Pané
Marta Pané

Alma mater de Viu Can Gel!

Es podria dir amb tota seguretat que, fins que va conèixer el Joan Gel, l’única relació que havia tingut la Marta amb les vaques havia sigut gràcies a algunes estades al Pirineu. Nascuda a Sabadell, la seva vida va fer un gir de 180 graus quan va conèixer el Joan i tres anys més tard s’hi va casar.

Laboralment, la Marta sempre ha estat molt vinculada al món de la logística. Durant 13 anys va estar treballant en una empresa d’automoció i durant 8 anys va ser Cap d’operacions en una central de compres relacionada amb l’esport.

Quan en Joan va decidir construir la nau nova, es va plantejar la possibilitat de poder iniciar un nou projecte paral·lel. Va ser així com va néixer Viu Can Gel! tot i que encara no ho sabien.
La Marta va pilotar el projecte des del principi, primer el combinava amb la seva feina i després ja s’hi va dedicar al 100%. Tenia clar el que calia que fos: un projecte educatiu de qualitat, enriquidor i atractiu per als visitants.
Volia que, igual que ella, els visitants que vinguessin a la granja de Can Gel comprovessin que el món rural no està renyit amb la modernitat, que en una granja s’empra molta tecnologia que facilita i millora la feina diària, que la pagesia o en aquest cas la ramaderia s’ha sabut adaptar a les noves tendències i que no és estàtica sinó que està en constant evolució.

La Marta és perseverant, inquieta i impacient. A la granja sempre està envoltada dels seus gossos que la segueixen per tot arreu on va.

Està enamorada de Can Gel però no podria viure sense sentir l’enrenou de la ciutat de tant en tant.

En què puc ajudar-te?