Joan Gel

Joan Gel
Joan Gel

El cowboy de Can Gel

En Joan, fill d’en Ramon i la Isabel, és qui actualment dirigeix la granja. Ell ha estat, amb el suport dels seus pares, qui ha portat a terme la construcció de la nova nau, que ha fet de Can Gel una granja molt més moderna i productiva sense oblidar mai el benestar de les vaques.

Algú podria pensar que per les venes d’en Joan hi corre llet en comptes de sang perquè, ja de molt petit, va tenir clar què voldria ser quan fos gran. Amb només tres anys anava davant i darrera del seu avi Francisco, l’ajudava a donar llet als vedells o mirava com munyien les vaques. Era un nen despert, curiós i disposat sempre a donar un cop de mà.
De fet, quan li preguntes quan va conduir per primera vegada un tractor, la resposta és fàcil i directa: “quan vaig arribar als pedals!”.

Va estudiar Formació professional agrària a Quintanes. Al estar en alternança, va poder compatibilitzar els seus estudis amb les feines de la granja. Quan va acabar aquest període va anar a l’Escola Superior d’Agricultura de Barcelona (UPC-ESAB) i es va llicenciar com a enginyer agrònom.

A part de la seva passió per les vaques, també li entusiasmen la música i els cavalls.

Malgrat ha nascut, crescut i viu en un entorn rural, es considera molt urbanita. Diu que si hagués de viure en algun altre lloc que no fos Canyamars, escolliria sense dubtar-ho Londres o Nova York.

En què puc ajudar-te?