Isabel Arnó

Isabel Arnó
Isabel-Arnó-preparada-per-repartir-llet-2

L'àvia experta en logística

Isabel Arnó i Mompart va néixer a Canyamars, concretament al mas Can Sabé, molt a prop del pou de glaç. Coneixia la família Gel de tota la vida i al 1971 es va casar amb en Ramon, amb qui va tenir dos fills, la Rosa i en Joan.

La Isabel és una dona amb empenta i això es va demostrar quan, a finals dels anys 80, es va prohibir la venda a granel de la llet i la granja va crear la marca de llet “Can Gel” per poder seguir mantenint els clients habituals. La llet es pasteuritzava i s’envasava a Granollers i es repartia pràcticament tota el mateix dia. Per poder-ne fer la distribució es va decidir comprar un vehicle amb refrigeració i, com que en Ramon estava enfeinat amb les vaques, la Isabel es va posar al volant i va passar a ser conductora i distribuïdora de la llet “Can Gel”. De fet, va ser la primera dona a Mataró que repartia amb furgoneta!

Va convertir-se, sense voler-ho, en una experta en logística perquè aconseguia repartir cada dia i a temps la quantitat justa de llet als seus clients (que no eren pocs!). Circulava tant per Mataró i pels voltants que la gent es pensava que a Can Gel tenien una flota de furgonetes. Te la trobaves per tot arreu!

Ja veieu que el concepte “producte de proximitat” no es nou, fa més de 25 anys que ja existia!

Ara la Isabel ja està jubilada i gaudeix dels seus néts, amb els que està sempre que pot.

Manté l’esperit jove i curiós. Li agrada la jardineria i la cuina i no dubta en consultar el seu Ipad cada vegada que es vol assabentar d’alguna notícia o hi ha alguna cosa que li balla pel cap.